Blogs
01 november 2021 - Fijke Mulder

Helpende Handen nodig!

Fijke Mulder

Draagt u Helpende Handen en de mensen voor wie we ons werk mogen doen een warm hart toe? Dan hebben we uw handen nodig!

Een bekend spreekwoord luidt: Vele handen maken licht werk. Gelukkig mag er onder de vlag van Helpende Handen veel werk verricht worden en zijn er veel handen die hierbij helpen. Ik ga onze vrijwilligers niet met goud beslaan, dat is in eerdere blogs al gebeurd. Ik richt me op onze leden. Op het moment van schrijven heeft Helpende Handen ruim 8.000 leden. Daar zijn we erg blij mee!

In de achterliggende weken kan het zomaar zijn dat u meerdere hulpvragen van Helpende Handen langs heeft zien komen. Oproepen voor voorzitter, communicatiemedewerker en gespreksleider. Misschien is aan u wel de vraag gesteld een rol als vrijwilliger op u te nemen. Het moge duidelijk zijn, het werk van Helpende Handen doet er toe.  Ons mooie en betekenisvolle werk vraagt voortdurend om versterking. Daarom doe ik bij deze de oproep om als er een rol binnen Helpende Handen op uw pad komt om deze met beide handen aan te grijpen. 

Alleen al uit het feit dat u deze blog leest spreekt een stuk betrokkenheid op mensen met een beperking. Die betrokkenheid waarderen de mensen met een beperking en wij beslist! Met vrijmoedigheid vraag ik u uw betrokkenheid daar waar mogelijk te vergroten maar ik wil u vooral vragen om ons en ons werk te blijven ondersteunen met uw gevouwen handen! 

Mogen wij op u rekenen?

OUDERE BLOGS