Blogs
21 juli 2022 - Fijke Mulder

Jubilea Adullam en Sirjon

In de achterliggende tijd werd er door zowel Stichting Zorg Adullam te Barneveld als door Stichting Sirjon Zorggroep te Ridderkerk een jubileum gevierd.
Al vanouds heeft Helpende Handen met Adullam, Siloah (Zorggroep Sirjon), en natuurlijk ook De Schutse, een goede samenwerking.

Vanaf deze plaats wil ik Adullam en Sirjon dan ook van harte feliciteren met hun jubileum van respectievelijk 40 en 12,5 jaar.

Het is mooi en goed om stil te staan bij een jubileum. Een moment om stil te staan bij de trouw en zorg van de HEERE die gegeven heeft dat de organisaties in de achterliggende jaren hun werk mochten en konden doen. Tegelijkertijd heeft het ons ook iets te zeggen dat dergelijke organisaties er moeten zijn. Het bepaalt ons bij de oorzaak van alle beperkingen, onze zonden. De vakantieperiode is aangebroken en het is fijn om wat rust te zoeken. Maar laten we toch niet rusten voor we met die schuld van zonden rust vinden bij Hem, die voor de zonden van al Zijn kinderen betaald heeft.

De drie eerder genoemde organisaties doen elk vanuit hun eigen achtergrond waardevol en belangrijk werk. Eén van de dingen die zij doen is een woonplek bieden aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het is een groot goed dat in ons land deze identiteitsgebonden zorg geboden kan en mag worden. Wat is het fijn en belangrijk voor de bewoners, maar ook voor hun ouders, familieleden en verwanten dat er voor hen een woonplek is waar ze zich qua sfeer en principes thuis voelen.

Mocht u vragen hebben rond het zoeken van een woonplek, dan zijn mijn collega’s van de persoonlijke dienstverlening graag bereid om u hierin te ondersteunen. Schroomt u dan ook niet om contact met ons op te nemen!

OUDERE BLOGS