Kleurwedstrijd

Een feest voor Helpende Handen

Op deze pagina kun je de kleurplaat downloaden. Download de kleurplaat en print deze uit. Succes met het inkleuren!

Het is feest. Helpende Handen bestaat vijftig jaar. Dit jaar gaan wij dit vieren. Ook met jullie. Dit mooie blad is het eerste cadeautje.

Voor iedereen die betrokken is bij ons werk. Met onze leden gaan we in juni naar een park. Het Openluchtmuseum in Arnhem. Vol geschiedenis en leuke weetjes. Misschien ben jij er ook bij? Gezellig!

Ook zijn er vijf speciale zangavonden gepland. Kom je samen met ons zingen in Genemuiden? Of in Goes, Gouda, Veenendaal of Rijssen? Samen Psalmen zingen tot Gods eer.

Op de kleurplaat zie je veel feestelijke dingen. De molen is met mooie slingers versierd. Ook is er bij een huis een vlag uitgestoken. En in de lucht zweeft een mooie luchtballon. 

Ook moeder Dineke kijkt naar de luchtballon. Samen met dochter Kaylee en zoon Johan. ‘Daag hoor’, zo roepen ze naar de ballonvaarders. ‘Gefeliciteerd met jullie jubileum!’

Kom! Kleur de kleurplaat in en stuur ‘m op. Of gebruik waterverf of snippers papier. De drie mooiste platen krijgen een prijs. We kijken nu al uit naar de post!