AGENDA
Themabijeenkomst - VERVALLEN
  • Datum: 28 september 2022
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Goes
    Sionkerk
    Louise de Colignylaan 177

*** Helaas is deze bijeenkomst vervallen. We hopen in de toekomst opnieuw te bekijken om een dergelijke bijeenkomst te kunnen organiseren. Dit hopen wij ter zijner tijd te communiceren via onze website en onze maandelijke advertenties. ***

Op D.V. woensdag 28 september 2022 organiseert Helpende Handen in Goes een avond voor ouders van jongeren met een verstandelijke beperking over vriendschap, verkering en trouwen. Ook ambtsdragers en begeleiders zijn welkom bij deze bijeenkomst.

Thema

'Mam, ik wil ook een vriend(in)!' (Hoe om te gaan met seksualiteit en relaties bij iemand met een verstandelijke beperking.)

Als ouder, wettelijk vertegenwoordiger of familielid van een kind met een verstandelijke beperking kun je voor vragen komen te staan over vriendschap, verkering en trouwen. Tijdens deze bijeenkomst staan vragen als: kan mijn kind een relatie aangaan, trouwen, kinderen krijgen en wat zegt Gods Woord hierover? centraal.

Opening

dhr. F.A. Mulder, directeur Helpende Handen

Sprekers

ds. B. Labee en Marianne Sollie

Invulling bijeenkomst

Marianne Sollie, consulent Helpende Handen, spreekt onder andere over de sociaal-emotionele ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking en gaat vanuit de praktijk in op seksualiteit en het aangaan van relaties. Dominee Labee geeft Bijbelse kaders rondom huwelijk en seksualiteit. Tijdens een forumbespreking is er gelegenheid vragen te stellen.

Doelgroep

Ouders, familieleden en wettelijk vertegenwoordigers van mensen met een verstandelijke beperking en betrokken ambtsdragers en begeleiders.