Blogs
 • 12 januari 2022 - Leo Huisman

  De kaart van Greet en Stijn

  Tien jaar geleden verhuisde ik naar het adres waar ik nu woon. En al tien jaar wordt er daar in december op mijn adres een kerstkaart bezorgd met als afzender “Greet en Stijn”.

 • 07 december 2021 - Bart-Jan Noorlander

  Zorgen om de jeugd(zorg)

  Het einde van een jaar is voor veel mensen een moment van bezinning. Een moment om de balans op te maken van het afgelopen jaar én zich op de toekomst te bezinnen. Sommige mensen bezinnen zich op zulke momenten op een carrièreswitch. Aan hen heb ik een vraag, namelijk: Is werk in de (jeugd)zorg iets voor jou?

 • 21 november 2021 - Corine Rademaker

  Mond-tot-mondreclame

  Bij veel mensen is Helpende Handen bekend. Toch horen wij met regelmaat dat men nog nooit van de Vereniging gehoord heeft. Wij doen er dan ook alles aan om Helpende Handen onder de aandacht te blijven brengen. Omdat we denken dat wij iets kunnen betekenen voor mensen met een beperking of voor hun naasten.

 • 01 november 2021 - Fijke Mulder

  Helpende Handen nodig!

  Betrokkenheid op mensen met een beperking wordt gewaardeerd. Wellicht zijn er desondanks nog meer mogelijkheden om betrokkenheid daar waar mogelijk te vergroten. Dit kan niet zonder de steun met behulp van gevouwen handen!