Blogs
 • 20 september 2022 - Bart-Jan Noorlander

  Helpende hand

  We zoeken ‘een oppas voor ons kind met autisme’, ‘ondersteuning in de huishouding vanwege een lichamelijke beperking’ of ‘iemand die ons kind naar dagbesteding kan brengen’. Zomaar een opsomming van enkele vragen die wekelijks bij Helpende Handen binnenkomen.

 • 30 augustus 2022 - Bart van der Meijden

  Meer oog voor elkaar

  In juli en augustus mochten veel mensen een tijd van ontspanning hebben. Een tijd van reflectie om vervolgens weer met vernieuwde krachten aan een nieuw (school)seizoen te beginnen. In deze blog schrijf ik over mijn persoonlijke reflectie en vooruitblik. Lees je mee?

 • 21 juli 2022 - Fijke Mulder

  Jubilea Adullam en Sirjon

  In de achterliggende tijd werd er door zowel Stichting Zorg Adullam te Barneveld als door Stichting Sirjon Zorggroep te Ridderkerk een jubileum gevierd. Al vanouds heeft Helpende Handen met Adullam, Siloah (Zorggroep Sirjon), en natuurlijk ook De Schutse, een goede samenwerking.

 • 30 juni 2022 - Leo Huisman

  Ik ga op reis en ik neem mee

  U heeft toch ook wel eens meegedaan aan dat spel in een kring? Het begon met: ‘Ik ga op reis en ik neem mee.’ De zin ging de kring rond en om de beurt werden de eerste woorden herhaald, gevolgd door een eigen aanvulling. En gedurende de rondgang werd de zin steeds langer.