Clubbijeenkomsten

“Israël wil een koning! Maar . . . Israël hééft toch een Koning? Wie?” De juf kijkt de kring rond. Zojuist heeft ze gelezen over Samuël die oud geworden is. En nu… nu wil Israël een koning, net als andere volken. Dertig gezichten volgen aandachtig het verhaal over vader Kis die zijn zoon Saul naar de ezelinnen laat zoeken; over Samuël die Saul tot koning zalft; over Saul die zich heeft verstopt, en dan: “De koning leve!”.

In de regionale afdelingen worden clubbijeenkomsten gehouden voor mensen met een verstandelijke beperking. De club is voor alle leeftijden. Wie zich thuis voelt is er welkom! In enkele afdelingen zijn afzonderlijke clubs voor ‘ouderen (vanaf plm 18 jaar). Maar leeftijd is relatief.
Op de club maak je vrienden. Ook de ouders en familieleden ontmoeten elkaar en leren elkaar kennen. Bij die ontmoetingen is er altijd wel gespreksstof.

In de buurt

Regelmatig worden er clubbijeenkomsten georganiseerd. Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Kom je ook luisteren naar het Woord van God, knutselen en zingen voor jarigen? Kijk in onze agenda wanneer er bij jou in de buurt een clubbijeenkomst is.