AGENDA
Jongeren met autisme - Geannuleerd
  • Datum: 4 december 2021
  • Tijd: 10:30 uur
  • Locatie: Woerden
    Bethlehemkerk
    Oudelandseweg 50
Thema

Autisme en een relatie
In je omgeving hebben of krijgen veel mensen een relatie. Ze krijgen verkering en gaan trouwen. Is dat anders als je autisme hebt? Wat verwacht je zelf van een relatie en wat verwacht een ander van je als je verkering zou krijgen en zou trouwen? 
Misschien heb je verkering of ben je getrouwd. Hoe is dat voor jullie? Praten jullie samen bijvoorbeeld over je prikkelgevoeligheid? Weten jullie van elkaar wat de ander fijn vindt en nodig heeft? 
Er zijn veel aspecten die een rol spelen bij het aangaan en het hebben van een relatie. Bijvoorbeeld psychische en lichamelijke aspecten. 
Tijdens deze jongerendag wordt gesproken over dit thema: autisme en een relatie

Spreker

Ben Zijl

Doelgroep

Jongeren tussen de 16 en 25 jaar met autisme en een (boven)gemiddelde intelligentie.

Jongeren die verkering hebben of getrouwd zijn, mogen hun vriend of vriendin, man of vrouw, meenemen naar deze jongerendag. Dit kan op het aanmeldingsformulier worden aangegeven.

Lidmaatschap

Bijeenkomsten van Helpende Handen zijn (gratis) toegankelijk voor leden van Helpende Handen. 

Naast de mogelijkheid bijeenkomsten te bezoeken, ontvangen leden van Helpende Handen drie keer per jaar het ledenmagazine Samen en kunnen zij gebruik maken van de persoonlijke dienstverlening van Helpende Handen. Het lidmaatschap van Helpende Handen kost € 25 per jaar en is fiscaal aftrekbaar. 

Aanmelden als lid van Helpende Handen kan via het aanmeldingsformulier voor deze bijeenkomst.

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd. Deze bijeenkomst wordt nu 5 maart 2022 gehouden.