AGENDA
Jongeren met autisme
  • Datum: 4 september 2021
  • Tijd: 10:30 uur
  • Locatie: Woerden
    Bethlehemkerk
    Oudelandseweg 50
Thema

Leven met autisme in de digitale wereld
Mensen met autisme hebben vaak moeite met sociale contacten. Bij sociale contacten komt vaak non-verbale communicatie aan de orde, terwijl dat vaak het lastigste is. Door gebruik te maken van social media, als Facebook, WhatsApp, Instragram etc. leggen we makkelijker contact. Maar is dat wel zo positief? Of zijn er ook valkuilen? Veel jongeren met autisme zijn ook gevoelig voor een game-verslaving, ook daar hopen we tijdens de bijeenkomst over na te denken. 

Spreker

jongere met autisme

Doelgroep

Jongeren tussen de 16 en 25 jaar met autisme en een (boven)gemiddelde intelligentie.

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk.

Lidmaatschap

Bijeenkomsten van Helpende Handen zijn (gratis) toegankelijk voor leden van Helpende Handen. 

Naast de mogelijkheid bijeenkomsten te bezoeken, ontvangen leden van Helpende Handen drie keer per jaar het ledenmagazine Samen en kunnen zij gebruik maken van de persoonlijke dienstverlening van Helpende Handen. Het lidmaatschap van Helpende Handen kost € 25 per jaar en is fiscaal aftrekbaar. 

Aanmelden als lid van Helpende Handen kan via het aanmeldingsformulier voor deze bijeenkomst.


Aanmeldingsformulier

Voor 25 euro per jaar ben je lid van Helpende Handen. Hierdoor maak je het mogelijk dat Helpende Handen mensen met een beperking kan helpen. Als lid van Helpende Handen: - maak je gratis gebruik van onze dienstverlening - bezoek je onze contactgroepbijeenkomsten - ontvang je drie keer per jaar het full colour ledenmagazine ‘Samen’ - krijg je korting op ziektekostenverzekering bij ProLife

Relatie tot doelgroep
Groep van zorgvragers