AGENDA
Jongeren met autisme
  • Datum: 1 juni 2024
  • Tijd: 10:30 uur
  • Locatie: Noorden (gem. Nieuwkoop)
    Nikano bootverhuur
    Simon van Capelweg 111
Thema

Varen op de Nieuwkoopse Plassen

 

De jongerendag in juni is altijd een actieve dag, waarin we geen specifiek thema bespreken. We gaan varen op de Nieuwkoopse Plassen met fluisterboten. Onderweg picknicken we samen. Dit doen we in de vorm van een Amerikaanse lunch, wat betekent dat iedereen iets meeneemt om te eten of te drinken. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven wat jij hoopt mee te brengen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan melk of yoghurtdrank, broodjes, salade of ontbijtkoek. Je kunt ook invullen dat wij voor je bepalen wat je mee mag nemen.

Doelgroep

Jongeren tussen de 16 en 25 jaar met autisme en een (boven)gemiddelde intelligentie

Lidmaatschap

Bijeenkomsten van Helpende Handen zijn (gratis) toegankelijk voor leden van Helpende Handen. 

Naast de mogelijkheid bijeenkomsten te bezoeken, ontvangen leden van Helpende Handen drie keer per jaar het ledenmagazine Samen en kunnen zij gebruik maken van de persoonlijke dienstverlening van Helpende Handen. Het lidmaatschap van Helpende Handen kost € 27 per jaar en is fiscaal aftrekbaar. 

Aanmelding gesloten

Voor deze jongerendag geldt een maximum aantal personen in verband met de reservering van de fluisterboten. Inmiddels is dit maximum aantal personen bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Aanmelden voor deze reservelijst kan via telefoonnummer 0348 - 48 99 70.