AGENDA
Barbecue EMB
  • Datum: 24 september 2022
  • Tijd: 15:00 uur
  • Locatie: Veenendaal
    Familie Van Os
    Mahlerpad 13
Thema

Op de jaarlijkse bijeenkomst van de contactgroep EMB kunt u als ouders elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het is fijn om mensen te ontmoeten die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Omdat ontmoeting en (h) erkenning zeer op prijs wordt gesteld, is het idee ontstaan om elkaar met het gehele gezin te ontmoeten. Ook voor brusjes (broers en zusjes van iemand met een beperking) kan het waardevol zijn andere brusjes te ontmoeten. Daarom bent u als ouders, uw kind met een beperking en de andere kinderen  van harte welkom op D.V. zaterdag 24 september bij de familie Van Os in Veenendaal.

 

Bij hen thuis zijn voldoende faciliteiten waarvan u voor uw zorgintensieve kind gebruik kunt maken: een hoog-laagbed, een Fatboy zitzak, een tillift, ruimte tot terugtrekking, een Cd-speler om tot rust te komen en een afsluitbare tuin. Zijn er andere benodigdheden of belemmeringen waardoor het niet eenvoudig is om uw kind mee te nemen? Neem hiervoor gerust contact op met Cornelis en Wilma van Os. Wellicht kan er met elkaar naar een oplossing gezocht worden. Bij regen is er voldoende ruimte in de schuur.

 

Bent u geen lid van de contactgroep maar heeft u wel een kind met een ernstig meervoudige beperking? Kom gerust en maak op een laagdrempelige manier kennis met andere gezinnen.

Doelgroep

Voor ouders van kinderen met een ernstig meervoudige beperking en hun familieleden

Kosten

De kosten zijn € 12,50 per volwassene en € 5,- per kind (dat gebruik maakt van de maaltijd). U kunt dit bedrag op de dag zelf betalen. Na afloop wordt het eventuele overschot terugbetaald.

Aanmelding gesloten

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze informele bijeenkomst. We zien je graag terug bij een van onze andere bijeenkomsten. Voor vragen kun je altijd bellen of mailen.