Nieuws
05 oktober 2020

Belangenverenigingen onderzoeken gevolgen coronacrisis

Belangenverenigingen onderzoeken gevolgen coronacrisis

Wat betekent de coronacrisis voor het leven van mensen met een beperking of chronische ziekte? En wat voor invloed hebben de nieuwe maatregelen hierop? Om dat in kaart te brengen, is Ieder(in) een enquête gestart.

Er is inmiddels ruim een half jaar verstreken sinds het begin van de coronacrisis. Ondertussen is er sprake van een tweede golf en begin deze week zijn er weer nieuwe maatregelen genomen om het virus onder controle te krijgen. Ieder(in) wil graag weten wat de ervaringen op dit moment zijn van mensen met een beperking of chronische ziekte.

Thuiswonende zorgvrager

Is de reguliere zorg en ondersteuning ondertussen goed op gang gekomen? Kunt u er voldoende op uit en hoe staat het er voor met sociaal contact? Hoe gaat het met school, met werk of dagbesteding? Voelt u zich buitengesloten of eenzaam? En welke impact hebben de nieuwe maatregelen hier op?

Meedoen

De vragenlijst kan tot 11 september worden ingevuld (via onderstaande knop). De vragenlijst is ook telefonisch te beantwoorden via het meldpunt van Ieder(in). Dat kan op alle werkdagen van 10 tot 12 uur (behalve op woensdag) en van 14 tot 16 uur via telefoonnummer: 085  400 70 22.

Helpende Handen is lid van Ieder(in).

Ga naar de vragenlijst

Helpende Handen

Heb je vragen over je persoonlijke situatie als mantelzorger van een familielid met een beperking? Neem dan contact op met Helpende Handen.
Over mantelzorger-zijn in coronatijd heeft Helpende Handen een gespreksserie gemaakt waarin tips gegeven worden.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 29 oktober 2020

    Helpende Handen presenteert Bijbels dagboek Profetisch Woord

    Verder lezen
  • 23 oktober 2020

    Platform Autisme in de kerk organiseert webinar

    Verder lezen