Nieuws
08 juni 2023

Contributiebetaling

Betaalt u uw contributie handmatig? Deze week verscheen het nieuwe ledenmagazine met daarbij meegestuurd het betalingsverzoek voor het betalen van uw contributie 2023. Met uw contributie kunnen wij mensen met een beperking ondersteunen in het dagelijkse leven.

Mogelijkheden

U kunt uw contributie op twee manieren overmaken:
1. Maak het bedrag over met de gegevens die op het betalingsverzoek staan vermeld. Bijvoorbeeld met internetbankieren of een overschrijving.

2. Maak het bedrag over via uw mobiele telefoon of tablet. Scan hiervoor de QR-code met de camera op
uw mobiele telefoon of tablet. Vervolgens wordt automatisch de betaalpagina van Helpende Handen geopend. Volg de instructies op deze webpagina.

U kunt ons ook machtigen voor het incasseren van
uw contributie.

Veelgestelde vragen

Als ik de QR-code scan met mijn bankapp kom ik bij een andere persoon uit of ik krijg een foutmelding.
Het is belangrijk dat u de QR-code scant met uw camera of met de functionaliteit 'QR scannen'. U komt dan vanzelf op de betaalpagina van Helpende Handen.

Mijn bank(app) zegt dat de betalingscode onjuist is.
Sommige
banken hebben nog steeds de regel dat er 16 cijfers in het betalingskenmerk moeten staan. Controleer of u het betalingskenmerk goed hebt overgenomen. Mocht er een cijfer missen, dan kunt u het betalingskenmerk volledig maken met een extra 'nul'. Of gebruik het veld ‘Omschrijving’ i.p.v. ‘Betalingskenmerk’.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 01 februari 2024

    Belastingaangifte 2023

    Verder lezen
  • 15 januari 2024

    Helpende Handen benoemt consulent afdelingen

    Verder lezen