Nieuws
01 augustus 2023

Zomerperiode

In juli en augustus mogen veel scholieren, studenten en werkenden een tijd van ontspanning hebben. Een tijd van reflectie om straks - eind augustus - weer met vernieuwde krachten aan een nieuw (school)seizoen te beginnen.

De vakantieperiode is aangebroken. Ook bij Helpende Handen liggen diverse activiteiten stil in juli en augustus. Zo vinden er tijdelijk geen lotgenotenbijeenkomsten plaats. Het spreekwoord zegt het; na gedane arbeid is het goed rusten! En die rust is van harte gegund! Maar tijdens een periode van rust blijven de moeilijkheden en zorgen in veel gevallen onverminderd of misschien juist wel sterker aanwezig. Daarom is het voor jou goed om te weten dat we, ondanks de vakantieperiode, ons best doen om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Schroom dan ook niet om telefonisch, 0348-489970 of per e-mail (info@helpendehanden.nl) contact met ons op te nemen!

Tijdens de zomerperiode zijn wij van 10 juli tot en met 20 augustus telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m donderdag: 8.30 - 12.30 uur 

Als medewerkers van het landelijk bureau in Woerden willen wij je een goede zomerperiode toewensen. Dit doen wij tevens door in juli en augustus elke week een medewerker aan het woord te laten komen op ons Instagram-account. Op dit Instagram-account komen de komende weken de medewerkers aan het woord. Volg jij ons ook tijdens de zomerperiode?


OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 01 februari 2024

    Belastingaangifte 2023

    Verder lezen
  • 15 januari 2024

    Helpende Handen benoemt consulent afdelingen

    Verder lezen