Nieuws
05 oktober 2019

Helpende Handen start reformatorisch zorgloket

Vanaf 5 oktober 2019 start Helpende Handen het reformatorisch zorgloket via: www.reformatorischzorgloket.nl. Op deze website is informatie beschikbaar over de zorg en ondersteuningsmogelijkheden voor mensen met een beperking.

Er zijn nauwelijks websites beschikbaar die informatie over zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking bevatten. Met het Reformatorisch Zorgloket biedt Helpende Handen op een toegankelijke wijze informatie over de zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. De onderwerpen op de website zijn vastgesteld op basis van de hulpvragen die Helpende Handen krijgt van (ouders van) mensen met een beperking.

Restyling

Met de komst van het Reformatorisch Zorgloket is de gewone website van Helpende Handen ook vernieuwd. De website www.helpendehanden.nl bevat informatie over de activiteiten die Helpende Handen jaarlijks organiseert voor de mensen die Helpende Handen ondersteunt. Deze website bevat tevens informatie over de ondersteuning die Helpende Handen mensen met een beperking en hun familieleden biedt.

Toegankelijk

Als belangenvereniging voor mensen met een beperking vinden we het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot de juiste informatie. Daarom voldoen onze websites aan de eisen die gesteld worden voor toegankelijke websites.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 22 juni 2020

    Helpende Handen en CBB ontwikkelen digitaal Toegankelijk Kerkboek

    Verder lezen
  • 04 juni 2020

    Welzijn mantelzorger afhankelijk van welbevinden familielid

    Verder lezen