Nieuws
14 februari 2022

Platform Autisme in de kerk organiseert studiedag

Platform Autisme in de kerk organiseert webinar

Speelt autisme een rol in jouw leven? Bijvoorbeeld omdat je zelf een vorm van autisme hebt of iemand in je gezin of directe omgeving? Dan weet je als geen ander dat dit effect kan hebben op relaties. Het opbouwen of herstellen van deze relaties kan lastig zijn en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Ontdek tijdens deze studiedag hoe je de verbinding met jezelf en de ander kunt maken en hoe de verbinding met God (opnieuw) kan ontstaan.

Platform Autisme in de kerk organiseert D.V. zaterdag 2 april 2022 een studiedag voor (jong)volwassenen met autisme, hun gezinsleden en andere belangstellenden.

Programma
Tijdens het ochtendprogramma geeft Hester Lever (relatie- en gezinstherapeut) een lezing over de mogelijkheden van verbinding. Aansluitend is er een interview met ervaringsdeskundigen, gevolgd door een forumbespreking. Hieraan zullen zowel Hester Lever, de ervaringsdeskundigen als een predikant deelnemen. Na de lunch zijn er diverse interactieve workshops, deelnemers kunnen zich voor twee workshoprondes inschrijven.

Doelgroep

(jong)volwassenen met autisme, hun gezinsleden en andere belangstellenden

Organisatie

Deze studiedag wordt georganiseerd door Platform Autisme in de kerk. Dit Platform wordt gevormd door Dit Koningskind, Eleos, Helpende Handen en Op weg met de ander.

Aanmelden

Aanmelden voor deze studiedag kan via www.ditkoningskind.nl/autisme. Let op: je kunt slechts één persoon per keer aanmelden.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 04 april 2022

    Uitdagingen in het sociaal domein

    Verder lezen
  • 14 februari 2022

    Gemeenteraadsverkiezingen uitgelegd

    Verder lezen