Nieuws
14 oktober 2021

Vierde coronaonderzoek Ieder(in)

Vierde coronaonderzoek Ieder(in)

Ieder(in) onderzoekt sinds het uitbreken van corona de gevolgen van corona en de getroffen maatregelen voor mensen met een beperking. Veel maatregelen zijn inmiddels versoepeld. Wat betekent dat voor het leven van mensen met een beperking of chronische ziekte?

Met dit onderzoek wil Ieder(in) in kaart brengen of mensen met een beperking of chronische ziekte hun leven weer kunnen oppakken. Voelen zij zich voldoende beschermd tegen corona? Hoe zit dat op het werk, in het onderwijs en in het openbaar vervoer? En hoe gaat het met de reguliere zorg; is die weer volledig op gang gekomen? Kunnen zij er voldoende op uit en hoe gaat het met hun sociale leven?

Niet-gevaccineerden

Ieder(in) is ook benieuwd naar ervaringen van mensen die niet gevaccineerd kunnen of willen worden, of onvoldoende beschermd worden door vaccinaties.

Vragenlijst

Ieder(in) gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om de overheid te adviseren over de uitvoering en waar nodig aanpassing van het coronabeleid. We zouden het zeer op prijs stellen als je dit bericht met de link op je eigen website, socials of in je nieuwsbrief plaatst. Om zo jouw achterban aan te sporen mee te doen met dit onderzoek. 

Tot en met 20 oktober 2021 staat de vragenlijst online. Zowel mensen met een beperking of een chronische ziekte als hun naasten kunnen de vragenlijst invullen.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 01 februari 2024

    Belastingaangifte 2023

    Verder lezen
  • 15 januari 2024

    Helpende Handen benoemt consulent afdelingen

    Verder lezen