Blogs
10 januari 2020 - Hendrik-Jan Colijn

Nieuwjaar betekent…

Hendrik-Jan Colijn

afscheid nemen van het oude jaar.

Zo aan het begin van het nieuwe jaar wil ik u het allerbeste toewensen voor het net begonnen jaar. Zowel in uw persoonlijke leven als in uw gezin, werk of ambt wens ik u de onmisbare zegen van de Heere toe.

Afscheid nemen van het oude jaar betekent niet alles achter je laten. Veel nemen we mee het nieuwe jaar in. Wellicht zorgen, pijn of verdriet. Maar misschien ook wel mooie dingen. Hebben de laatste dagen van 2019 u nog iets bijzonders gebracht wat u mee mag nemen. Bijvoorbeeld als we denken aan de Kerstdiensten die we bij mochten wonen of mee mochten luisteren. Hebben we mogen zien in die kribbe?

Dit nieuwe jaar betekent voor mij en de Vereniging een jaar van afscheid. Wellicht heeft u het al gezien of gehoord dat ik per 1 april 2020 de Vereniging zal verlaten. Met heel veel plezier heb ik mij de afgelopen vijf jaar in mogen zetten voor deze mooie Vereniging. Samen met de vrijwilligers en medewerkers is er veel werk verzet. In dankbaarheid kijk ik daar op terug! In april hoop ik aan de slag te gaan in verpleeghuis Salem te Ridderkerk. Het duurt nog even dus we hoeven nog geen afscheid te nemen!

Het nieuwe jaar betekent voor de Vereniging dus ook nieuwe dingen. Onder andere een nieuwe directeur. Daarnaast zal er volgens het beleidsplan gewerkt worden aan het onderwerp ‘beperking en identiteit’. Natuurlijk gaat het werk gewoon door: Persoonlijke dienstverlening, (contactgroepen)bijeenkomsten, praktische thuishulp enz. Ook staan er twee nieuwe uitgaven gepland dit jaar. In april een boek over autisme en geloven en in november een tweede dagboek.

OUDERE BLOGS