Nieuws
29 oktober 2020

Helpende Handen presenteert Bijbels dagboek Profetisch Woord

Profetisch Woord

Donderdag 19 november 2020 presenteert Helpende Handen een nieuw Bijbels dagboek waarin teksten van Oudtestamentische profeten worden uitgelegd. Door de structuur en de uitleg van de teksten is Profetisch Woord geschikt voor jongeren met autisme.

Na de uitgave van Bijbels dagboek Levend Woord en Bijbels kernwoordenboek Bij de Bron ontving Helpende Handen vragen naar een nieuw dagboek dat door de structuur en inhoud geschikt is voor jongeren. Naar aanleiding van deze vragen is besloten is samenwerking met Uitgeverij Den Hertog een dagboek uit te geven over teksten van Oudtestamentische profeten.

Profetisch Woord

In Profetisch Woord worden teksten van Oudtestamentische profeten uitgelegd aan de hand van de vragen:
- wat staat er?
- wat betekent het?
- wat betekent het voor jou?

De dagboekstukjes zijn geschreven door predikanten en ouderlingen van de Hersteld Hervormde Kerk, de Gereformeerde Gemeenten, de Gereformeerde Gemeenten in Nederland en de Oud Gereformeerde Gemeenten.

Presentatieavond 19 november 2020

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt dagboek Profetisch Woord gepresenteerd tijdens een online bijeenkomst vanuit de Gereformeerde Gemeente te Zeist. Aan de presentatieavond zal een aantal scribenten en meelezers medewerking verlenen. De bijeenkomst begint om 19.45 uur en te volgen via deze website.

OUDERE NIEUWSARTIKELEN

  • 01 februari 2024

    Belastingaangifte 2023

    Verder lezen
  • 15 januari 2024

    Helpende Handen benoemt consulent afdelingen

    Verder lezen