AGENDA
Informatieavond woonvorm voor jonge mensen met autisme
  • Datum: 20 november 2019
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Urk

Het doel van deze avond is om te peilen hoe groot de behoefte is om op Urk een passende woonvorm voor jonge mensen met een vorm van autisme op basis van een reformatorische identiteit op te starten.

Doelgroep

Een avond voor ouders die een jongvolwassen kind met autisme hebben.
Heeft u behoefte naar informatie welke woonvorm voor uw kind met autisme geschikt is? Heeft uw kind een IQ boven de 70? Wordt of is uw kind 18 jaar of ouder, maar niet ouder dan 35? Dan bent u van harte welkom op deze informatieavond.

Organisatie

Deze avond wordt georganiseerd door een werkgroep op Urk die wil inventariseren hoe groot de behoefte op Urk is aan een woonvorm. Heeft u informatie over uw kind, neem dat deze avond mee zodat we een duidelijk beeld krijgen waar welke behoefte is.

Tijdens deze avond zal dhr. A. Hoekstra een toelichting geven op het werk van de werkgroep en welke behoefte er op dit moment bekend zijn. Daarna zal Bart-Jan Noorlander, consulent bij Helpende Handen, een toelichting geven welke soortgelijke initiateven er zijn ontstaan in het land en wat hierbij komt kijken. Daarna is het de bedoeling dat we met elkaar in gesprek gaan over de vragen die u heeft.